Bemutatkozás

Sándor Piroska vagyok, családi mediátor.

Engedély szám: IM.000818/1

Sándor Piroska - Mediátor TanácsadóA mediáció módszerét - korábbi pszichológiai végzettségemre építve - az „Egyszülős Családokért Alapítvány” mediátor képzésén sajátítottam el. Itt nemcsak a mediáció módszerét tanultam meg, hanem a legfontosabbat, az ítélkezés nélküli, elfogulatlan, megértő szemléletet és hozzáállást a bajban lévő felekhez. Életünk során sokféle élethelyzetet élünk meg, sokféle szerepnek kell megfelelnünk. Nem csoda, ha ez nem mindig sikerül.
Ha elragadnak az indulatok, és tombolnak az érzelmek, egy semleges, kívülálló személy – a mediátor – higgadtságával, nyugodtságával segíti a tisztánlátást, csitítja az elmérgesedett viszonyt.
Számomra a mediáció nem csupán egy konfliktuskezelő módszer, hanem több annál. Utakat nyit meg a másik félhez.
Amennyiben igény van rá, gyerekpszichológus, addiktológus, pszichiáter, ügyvéd közreműködését is kérhetik az ügyfelek.

Teljes titoktartás  mellett, védett közegben tárhatja fel a problémáit, és igyekszem a képességeim legjavát adni, hogy professzionális segítséget kapjanak a hozzám fordulók, problémájuk rendezésére.

Ha a válást fontolgatja, és nem tud dönteni, vagy egy válási krízis közepén van, és nem csitulnak az indulatok, ha problémás a gyermekelhelyezés, a kapcsolattartás, a tartásdíj, a szülői felügyelet megoldása, forduljon hozzám bizalommal.
Ha a párkapcsolata megromlott, és nem tudja hogyan tovább, ne döntsön indulatoktól vezérelve, kérje mediátor segítségét.

Családi okokból a közgazdasági pályát hagytam ott 10 évvel ezelőtt, és nagyon örülök a váltásnak, mert ebben a munkában megtaláltam azt a lehetőséget, amin keresztül segítséget tudok nyújtani másoknak. Elhivatott képviselője vagyok a békés konfliktusrendezésnek.
Tanfolyamokon és szupervíziókon folyamatosan képzem magam, a tanulást életre szóló folyamatnak tekintem.

39 éve élek házasságban, két felnőtt gyerekem van, és egy tündérke unokám.